Kövesd Te is a DiploMacit!

2014. október 20.

Valószínűleg mostanra már mindannyian találkoztatok valamilyen formában az Index legfrissebb újításával, a Követés funkcióval - ha mégsem, pillantsatok a blog jobb felső sarkába!

Az ötlet lényege, hogy amennyiben be vagytok jelentkezve IndaPass regisztrációtokkal, egy kattintás után követhetitek kedvenc blogjaitokat, köztük a DiploMacit, és az ott megjelenő friss posztokról, cikkekről azonnali értesítést kaptok az új fejlécben. Onnan pedig csak egy kattintás, hogy könnyen el is tudjátok azt olvasni!

follow2.png

És, hogy mindez miért jó? Mert ha követtek minket, akkor innentől kezdve mindenféle előszűrés nélkül (ahogy például a Facebook-on történik) kaptok jelzést az új DiploMaci cikkek megjelenéséről, akár épp az Indexet olvassátok, akár más blog.hu-s oldalt böngésztek.

Hasznos opció, szóval tessék bátran kattintani a KÖVETÉS gombra ott jobb felül!

A bejegyzés trackback címe:

https://diplomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr256809959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása