DiploMaci Galéria: A hét legfontosabb sajtófotói

2015. szeptember 12.

Emlékezés 9/11-re, tovább folytatódó menekültáradat, török-kurd összecsapások, rekorder a brit trón élén. Képes összefoglalónk a hét eseményeiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://diplomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr227778228

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két repülőgéptől nem omlik porrá három acéltorony 2015.09.12. 19:16:20

A témában összejött amerikai építészek és más szakemberek szerint a tornyok összeomlását irányított és vezérelt robbantások okozták. A tornyok acélszerkezete méretezve volt repülőgép becsapódásra. Kibírták volna, kisebb károkkal. Robbanás nélkül az a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2015.09.12. 19:15:49

Két repülőgéptől nem omlik porrá három acéltorony

A témában összejött amerikai építészek és más szakemberek szerint a tornyok összeomlását irányított és vezérelt robbantások okozták. A tornyok acélszerkezete méretezve volt repülőgép becsapódásra. Kibírták volna, kisebb károkkal. Robbanás nélkül az acélszerkezet nem esett volna apró, szinte lángvágóval átvágott szerű darabokra, hanem nagy méretekben össze-vissza hajlott és bogozódott volna. A lángvágó szerű vágott felületeket vizsgálataik szerint termites robbantási módszer okozta.

erkolcstan.blog.hu/2015/09/12/ket_repulogeptol_nem_omlik_porra_harom_aceltorony
süti beállítások módosítása