Rólunk

2015. március 04.

Egyéves átmeneti időszak után megújult szerkesztői gárdával indul újból útjára a DiploMaci. Célunk az, hogy elődeink munkájára építve igényes, magas szakmai színvonalú külpolitikai tartalommal jelentkezzünk, nagy hangsúlyt fektetve az aktualitásokra.

A blogot a Mathias Corvinus Collegium jelenlegi és végzett hallgatói működtetik, ezzel is elősegítve a külpolitikai újságírás iránt érdeklődő fiatal generációk megjelenését a nyilvánosság előtt. A naponta olvasható szemle rovat mellett egyre több önálló írással, elemzéssel szeretnénk bővíteni a blog kínálatát, folytatva az alapító szerkesztők évekkel ezelőtt megkezdett munkát.

A világot hat régióra osztva szemlézünk olyan elemzéseket, véleményeket, amellyel olvasóink tovább szélesíthetik látókörüket. Minden nap más-más térség legérdekesebb folyamatait feldolgozó bejegyzésekkel jelentkezünk.

Reméljük, hogy a megújult DiploMaci elnyeri a blog olvasótáborának tetszését és újabb rendszeres látogatókat is szerezhetünk. Várjuk az írásainkkal kapcsolatos véleményeiteket, kommentjeiteket!

  
Munkatársaink voltak:
Balogh Dóra (Nemzetközi Szervezetek), Baumann Zsófi (Franciaország, Európai Unió), Godó Tamás (Törökország), László Zsófi (Afrika), Németh Andrea (Németország), Németh Judit (Németország, energiapolitika), Péczeli Anna (Egyesült Államok), Schmidt András (Németország, Európai Unió), Soós Bea (Oroszország), Szántó Eszter (Németország, Skandinávia), Szunomár Ágnes (Kína), Tóth Nándor Tamás (Egyesült Államok, visegrádi országok, nemzetközi gazdaság).
 
Vélemény?
 
A blogon megjelenő összes cikk a a szerzők saját véleményét és meglátásait tükrözik, így azok nem tekinthetők a DiploMaci blog szerkesztőségi álláspontjának.
 
Felhasználási feltételek?
 
A DiploMaci blog hírelemzései, elemzései, vélemény cikkei és minden egyéb írása szabadon idézhető és felhasználható, amennyiben elhelyezik hozzá az eredeti forrásra mutató hivatkozást, valamint az átvétel tényéről értesítik a blog szerkesztőségét.
 
Adatvédelem?
 
A DiploMaci Blog adatvédelmi szabályzata itt olvasható.
 

Elérhetőség?

@: diplomaci.posta@gmail.com

Twitter: @DiploMaciBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://diplomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr482360974