Beköszönő-avagy kik vagyunk mi?

2017. október 12.

Egyéves átmeneti időszak után megújult szerkesztői gárdával indul újból útjára a DiploMaci. Célunk az, hogy elődeink munkájára építve igényes, magas szakmai színvonalú külpolitikai tartalommal jelentkezzünk, nagy hangsúlyt fektetve az aktualitásokra.

A blogot a Mathias Corvinus Collegium jelenlegi és végzett hallgatói működtetik, ezzel is elősegítve a külpolitikai újságírás iránt érdeklődő fiatal generációk megjelenését a nyilvánosság előtt. A naponta olvasható szemle rovat mellett egyre több önálló írással, elemzéssel szeretnénk bővíteni a blog kínálatát, folytatva az alapító szerkesztők évekkel ezelőtt megkezdett munkát.

A világot hat régióra osztva szemlézünk olyan elemzéseket, véleményeket, amellyel olvasóink tovább szélesíthetik látókörüket. Minden nap más-más térség legérdekesebb folyamatait feldolgozó bejegyzésekkel jelentkezünk.

Reméljük, hogy a megújult DiploMaci elnyeri a blog olvasótáborának tetszését és újabb rendszeres látogatókat is szerezhetünk. Várjuk az írásainkkal kapcsolatos véleményeiteket, kommentjeiteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://diplomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr6012957361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása